Mogelijkheden

Mogelijkheden

 

Licht & Geluid 

Ik heb al meer dan 4 jaar ervaring met licht- en geluidstechniek. Ook kan ik kan met mijn eigen materiaal tot 400 personen van licht en geluid (eventueel beeld) voorzien. Is het iemand die 40 jaar wordt, een vergadering voor een groot gezelschap? Ik kan in overleg met u veel realiseren.
Ook draai ik onder de namen DJBASS en BASSVERO op verschillende openbare en besloten feesten. Bij klanten vindt u een aantal tevreden klanten van mij.

Stagehand/manager

Voor, tijdens en na evenementen kan ik voor u ook wat betekenen. Tijdens zowel zakelijke en publieksevenementen kan ik uw helpende hand zijn voor technisch en productionele taken. Ook kan ik als stagemanager de gasten en artiesten ontvangen en zorgen dat alles voor de artiest klaar staat. Voor referenties van wat ik gedaan heb, kunt u hier klikken.

Social Media

Maakt u als bedrijf gebruik van social media? Dan kan ik dit voor u ook up-to-date houden. Om alle pagina’s bij te werken zodat zij dezelfde informatie bevatten kan ik deze bijhouden. Mocht u een evenement organiseren dan zal ik de zorg dragen dat al uw online pagina’s dit evenement promoten. In overleg met u plaats ik de berichten op de social media kanalen en website(s). Bekijk hier mijn portfolio.

Video

Zoekt u als organisator of artiest nog een videocrew die van uw evenement(en) of optreden(s) beelden maakt en ook monteert? Dat is mogelijk! Mijn portfolio van video’s waar ik gefilmd heb staat onder de pagina portfolio.

 

Heeft u interesse in een van deze diensten die ik voor u als bedrijf of particulier kan realiseren? Neem dan contact op met mij!

[raw]
[one_third]ABF_0001-16[/one_third]
[one_third]20120606_SintLucasGala2012_090[/one_third]
[one_third last]ING[/one_third]
[clear]
[/raw]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.